معلمان، دانش آموزان و همه اعضای مدرسه می توانند صرفاً با یکی از پیام رسان های داخلی ( سروش، آی گپ، بله، روبیکا و گپ ) بر اساس انتخاب مدیرمدرسه، فرآیند آموزش مجازی را پیگیری کنند.
نحوه عملکرد شبکه شاد
به گزارش نیلز، نادر جهان آرای درباره نحوه اجرای این طرح اظهار داشت: زیر ساخت اجرای این طرح، استفاده از پیام رسانهای داخلی است.وی افزود با طراحی یک رابط کاربری ساده جهت اتصال به پیام رسان و احراز هویت مدیر، معلم و دانش آموز، امکان برگزاری کلاسهای آنلاین مبتنی برتبادل پیام و محتوا فراهم شده است.
وی گفت: والدین دانش آموز یا شخص دانش آموز پس از اطلاع از پیام رسان منتخب مدرسه از طریق مدیر یا معلم باید نسخهی جدید پیام رسان را نصب و از طریق گزینهی « بات شاد » با انتخاب نقش «دانش آموز» به آدرس shad.medu.ir متصل شوند. سپس بعد از تکمیل اطلاعات خواسته شده به کلاس خود وصل شود. مدیرکل آموزش و پرورش استان گیلان در زمینه نحوه سازماندهی کلاس ها خاطرنشان کرد: این برنامه برای مدیران مدارس ابتدایی و دوره متوسطه از ۱۶ فروردین کلید می خورد.
جهان آرای افزود: کلاس های پیش دبستانی، پایه های اول تا سوم ابتدایی و دوره های اول و دوم متوسطه از ۱۷ فروردین آغاز می شود.
همچنین آموزگاران پایه های چهارم تا ششم ، دبیران و هنرآموزان هنرستانهای فنی و حرفه ای موظفند در تاریخ ۱۸ فروردین به شبکه شاد متصل شوند. البته کلاس های فنی و حرفه ای و کاردانش از ۱۹ فروردین شروع آغاز به کار می کند.
آدرس شبکه شاد
مدیرکل آموزش و پرورش استان گیلان اضافه کرد: دانش آموزان بدون پیام رسان نیز از طریق سامانه shad.medu.ir میتوانند وارد کلاسهای مدرسه خود شوند.
جهان آرای خاطرنشان کرد: ضروریست مدیران، سوابق تدریس و محتواهای بارگذاری شده را تا پایان شهریور ذخیره و نگهداری کنند. وی افزود: حضور دانش آموزان در طول ساعت برگزاری کلاس های درس ضروری است و ترک کلاس بدون اجازه قبلی، غیبت محسوب می شود.
تهیه شده در گروه خبری نیلز www.nilz.ir
نظرات