در ۶ مرحله ساده خورش انار بیج ترش و خوشمزه گیلانی درست کنید، نام صحیح این غذا انار آویج، ویج، بیج است و به غلط انار پیچ نیز تلفظ میشود.
برای تهیه و پخت اناربیج با گروه آشپزی نیلز همراه ما باشید.
مواد مورد نیاز برای پخت اناربیج برای ۶ نفر
۳۵۰ گرم مغز گردو
یک کیلو سبزی
نیم کیلو گوشت چرخ کرده
یک عدد پیاز متوسط
رب انار ترش یا آب انار ترش به مقدار لازم
نمک فلفل زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه و دستور پخت اناربیج
مرحله اول:
سبزى های لازم که شامل تره، جعفرى، گشنیز و نعناع میباشد را پاک کنید، بشویید و بگذارید تا آبش برود و سپس ساطورى ریز خرد نموده و با روغن تفت دهید.
مرحله دوم:
پیاز را رنده کنید و به گوشت چرخکرده اضافه نمایید، نمک و فلفل را نیز اضافه کرده و با هم مخلوط نمائید، سپس با مخلوط بدست آمده کوفتههاى کوچک قلقلی به اندازه یک گردو درست کنید.
مرحله سوم:
مغز گردو را خوب بسابید تا نرم شود، گردوى بسابیده شده را با چهار لیوان آب و کمى زردچوبه روی حرارت ملایم بپزید تا مثل فسنجان به روغن بیافتد.
مرحله چهارم:
مخلوط گردو را به سبزىای که قبلا سرخ کردهاید اضافه نموده و بگذارید تا بجوشد تا سبزىها پخته شود
مرحله پنجم:
بعد از پخت گردو و سبزی، کوفته ها را به آرامی داخل خورش که در حال جوشیدن است بگذارید و حرارت را زیاد کنید تا خورش از جوش نیافتد و کوفته ها باز نشوند.
مرحله ششم:
رب انار و یا آب انار ترش (به میزان نصف لیوان) را به خورش انار بیج اضافه نمایید و بگذارید روى حرارت ملایم بجوشد تا هنگامى که کوفته ها پخته شود و خورش جا بافتد.
نکته مهم در پخت اناربیج
غلظت خورش انار بیج باید مثل خورش فسنجان باشد و کم آب شود، خورش انار بیج را با برنج ایرانی سرو نمائید نوش جان.
برای دیدن بقیه دستور آشپزی ها به صفحه آشپزی سایت نیلز مراجعه فرمایید.
نظرات