شیرین قورمه یکی از چندین غذای سنتی و محلی گیلانیهاست.
مواد اولیه پخت شیرین قورمه:
گوشت خردشده: ۵۰۰ گرم
قیسی: ۲۵۰ گرم
پیاز ریز شده: یک عدد
نمک، فلفل، زردچوبه و روغن: به میزان لازم
زعفران: در صورت تمایل به میزان لازم
طرز تهیه شیرین قورمه:
گوشت را به همراه سه پیمانه آب روی حرارت بگذارید. زمانی که جوش آمد.کف روی آن را گرفته و بعد با حرارت ملایم سه ساعت بپزید.
پس از دو ساعت نمک، فلفل و زردچوبه را به گوشت اضافه کرده تا یک ساعت هم با نمک و فلفل بپزد.
سه قاشق غذاخوری روغن را در تابهای گرم کرده، پیاز را در آن تفت داده، کمی که طلایی شد قیسیها را به پیاز اضافه کرده و چند دقیقه دیگر تفت دهید.
پس از دو و نیم ساعت که گوشت پخت مخلوط پیازداغ، قیسی و زعفران را به آن اضافه کرده و بگذارید خورش جا بیفتد.
نکته دستور پخت شیرین قورمه
در صورت تمایل میتوانید ۱۰۰ گرم آلو و ۵۰ گرم کشمش پلویی را با قیسی به خورش اضافه کنید تا خورش کمی مزه ملس پیدا کند.
نظرات